BROCHUREKlik hier om onze brochure te downloaden als PDF.


TWITTERVacatures

Serieuze kandidaten worden van harte uitgenodigd te solliciteren. Download via onderstaande link het pdf-bestand van de vacature bij DERO.


Sales Manager
De sales manager is verantwoordelijk voor het opbouwen en verder uitbouwen van langdurige relaties met klanten/prospects in binnen- en buitenland, het begeleiden van het verkoopproces, van eerste contact tot en met after-salesactiviteiten en het identificeren van kansen in de markt.
(download pdf vacature)


Service coördinator
De servicecoördinator is verantwoordelijk voor het goed functioneren van en sturing geven aan de service-afdeling. Dit betekent het klantvriendelijk en servicegericht bedienen/helpen van klanten op het gebied van onderhoud, onderdelenbestellingen en service.
(download pdf vacature)


All-round servicemonteur
Een servicemonteur verricht onderhouds-, service- en aanpassingswerkzaamheden bij de klant en eventueel in de werkplaats. Zijn belangrijkste taak is het ontzorgen van de klant m.b.t. onderhoud, service en onderdelenvoorziening om zo de uptime van geleverde installaties op een zo hoog mogelijk niveau te houden/krijgen.
(download pdf vacature)


Mechanisch monteur (binnen)
Een mechanisch monteur is verantwoordelijk voor het samenbouwen/assembleren van machines en opbouwen van machines/projecten in de werkplaats. Dit kunnen robotinstallaties zijn, maar ook kaasverwerkingsinstallaties met of zonder robots. Daarnaast wordt hij ingezet voor vervaardiging van onderdelen.
(download pdf vacature)


Mechanisch monteur (binnen/buiten)
Een mechanisch monteur is verantwoordelijk voor het samenbouwen/assembleren van machines en opbouwen van machines/projecten in de werkplaats en bij de klant. Dit kunnen robotinstallaties zijn, maar ook kaasverwerkingsinstallaties met of zonder robots. De mechanisch monteur verricht naast mechanische werkzaamheden ook elektrotechnische werkzaamheden, zoals bekabelings- en aansluitwerkzaamhden. Daarnaast verricht hij in voorkomende gevallen onderhouds- en service- en aanpassingswerkzaamheden bij de klant of in de werkplaats.
(download pdf vacature)


Elektromonteur
Een elektromonteur is verantwoordelijk voor het elektrotechnisch opbouwen en aansluiten van machines/installaties, het bouwen van panelen, bekabelen, aansluiten en testen in de werkplaats en bij de klant. Dit kunnen robotinstallaties zijn, maar ook kaasverwerkingsinstallaties met of zonder robots.
(download pdf vacature)


Werkplaatsmedewerker

De werkplaatsmedewerker is verantwoordelijk voor de vervaardiging van onderdelen; hoofdzakelijk verspanend, maar daarnaast ook niet verspanend. Daarnaast kan de medewerker ingezet worden voor het samenbouwen/assembleren van machines en opbouwen van machines/projecten in de werkplaats.
(download pdf vacature)


Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.