BROCHUREKlik hier om onze brochure te downloaden als PDF.


TWITTERSamenwerking

Wij hebben een verregaande samenwerking met ons zusterbedrijf DERO bv. Beide hebben we jarenlange ervaring met de handling van kaas. Of het nu gaat om het plastificeren van natuurkaas, het in folie verpakken van pekelkaas, het paraffineren, verpakken en palletiseren óf het op een andere manier bewerken van kaas: wij maken het mogelijk!

Onze bedrijven hebben jarenlang ervaring in de kaassector als het gaat om het behandelen, handlen, verpakken en/of transporteren van kazen, heel of gesneden. Naast onze ruime ervaring met het behandelen van kaas beschikken wij ook over meer dan vijfentwintig jaar ervaring met robots, waarvan ruim twintig jaar met het toepassen van robots in de kaasverwerkende industrie. Dankzij onze kennis, de opgedane ervaring en onze stabiele organisaties hebben wij al veel kaasprojecten – van klein tot groot - met grote slagkracht kunnen uitvoeren. Wij willen onze expertise graag ook voor uw bedrijf inzetten.Door samen te werken bundelen ELTEN en DERO kennis en kunnen we innovatief en daadkrachtig opereren, zowel nationaal als internationaal.

Bij de uitvoering van uw project doet u zaken met één bedrijf. Afhankelijk van het zwaartepunt in het project wordt ELTEN of DERO de opdrachtnemer. De ander werkt als partner mee. Deze verdeling wordt in goed overleg vastgesteld met als resultaat: korte, duidelijke en heldere communicatielijnen tijdens de uitvoering. Boven alles geldt: uw situatie is ons uitgangspunt!