BROCHUREKlik hier om onze brochure te downloaden als PDF.


TWITTERHet bedrijf

Ons bedrijf is ontstaan uit het oude Elten Systems. De kennis en kracht van ELTEN ligt in de ervaring van onze mensen die als groep (kaas)technologen reeds meer dan 25 jaar systemen leveren aan de kaasindustrie voor het behandelen van harde en halfharde kazen. Onze focus ligt op innovatie, specialisatie en service van de systemen waardoor het nieuwe ELTEN de positie als marktleider weet te behouden.Dagelijks maken klanten in heel Europa en daarbuiten gebruik van de bijzondere expertise en ervaring van onze mensen. Samen met u werken wij graag aan de meest effectieve oplossing voor uw kaasbehandelingsprocessen.

Wij produceren kaasbehandelingssystemen met een capaciteit van 12 tot 40 ton kaas per uur. Door onze samenwerking met DERO bv kunnen ook state-of-the-art robottechnieken gebruikt worden om diverse handelingen te verrichten zoals onder meer het be- en ontladen van boxen en kisten, paraffineren, inpakken palletiseren.

In aanvulling op de totale kaasbehandelingslijnen leveren wij ook zelfstandige apparatuur die geïntegreerd kan worden in automatische systemen.